Sound of Music

Gisteren heeft Jeff 14 Lavendelplantjes opgehaald bij Direct Plant. Die bedrijfsnaam spreekt me trouwens wel aan, ik houd wel van een beetje actie. Dus vandaag gingen de Lavendels meteen de grond in. Even puzzelen weer hoe ik ze wilde hebben staan. Uiteindelijk gekozen voor deze opstelling:

Deze Lavendelplanten bloeien wit en hebben de prachtige naam Edelweiss. Terwijl ik met dit klusje bezig was, neuriede ik het gelijknamige liedje uit de Sound of Music.

Het is nog wel even de vraag wat ik met de overgebleven lege tuinplekken ga doen. Ik heb nog witte Narcisbollen maar die wil ik liever poten als alle vaste planten erin staan. Dat zal in het nieuwe jaar zijn. Ik zit te denken aan Zwenkgras, een plant die goed tegen droogte/zon kan. Hmmm, dat klinkt me trouwens als muziek in de oren, die warmte.