Plan de campagne

Gisteren is de beslissing gevallen, vandaag zijn de eerste stappen ondernomen. Via Marktplaats voor een mooi prijsje aan grijze betontegels gekomen. Jeff heeft de eerste 10 exemplaren uit zijn werk opgehaald, morgen de volgende lading van 10 stenen. Omdat ze zo zwaar zijn, moet het in twee keer. De stenen komen uit Woudenberg, dat valt dus wel mee.

In eerste instantie had ik bedacht om de hele ruimte voor de schuur te betegelen, maar toch voelt elk stukje betegeling als tuinverlies. Dus ik heb wat beknibbelt en ben op het volgende plan uitgekomen:

Op deze manier kan ik misschien nog wat met de beplanting doen zodat de kliko’s zo min mogelijk opvallen. Er moest wel voldoende ruimte zijn om een kliko te verplaatsen en ik denk dat dat zo heel aardig gaat lukken. Ik ben benieuwd. Nu nog een kruiwagen lenen, een aanhanger, planten en aarde eruit, wit zand erin, betegelen… genoeg te regelen dus. Wordt vervolgd.