Miss charming

Gelukkig regent het niet de hele dag, af en toe een fikse bui en daartussen droge perioden met zon. Prima weer voor de spuitklus. Zoon Robert heeft de tegels bij de put gelegd en zo kon ik met de hogedrukspuit alles goed schoonmaken. Maar wat er tevoorschijn kwam, maakte me niet zo blij. Het blijken geen gewone betontegels te zijn, maar gespikkelde.

Hmm, ik probeer me eroverheen te zetten, maar ik denk dat ik ervan ga balen als ze er in liggen. Door de zwarte spikkels krijg je een drukke bedoening. Dus op zoek gegaan naar een bedrijf dat gewone, grijze betontegels verkoopt. Laat de tegelhandelaar die de tegels heeft doorgezaagd nou ook de gewone, grijze betontegels te koop hebben. Het kost wel wat meer dan die we nu hebben, maar dat is even niet anders. Ik heb nog wel een dealtje gemaakt: wij geven hun onze ‘oude’ tegels (zijn we daar meteen van af) en zij slijpen twee betontegels gratis voor ons door. Super deal!

Morgenmiddag gaan we dit doen, dan hebben we ook een aanhangwagen gehuurd en kan dit dus mooi geregeld worden. Wel jammer van al het werk voor de oude tegels, maar soms gaat het nu eenmaal zo. Wordt vervolgd…