Krek wak wou

Afgelopen dagen heb ik aardig wat voorwerk gedaan maar vandaag moest ik het overlaten aan de mannen. Vanochtend had ik andere verplichtingen en wat vandaag moest gebeuren was ook wel echt mannenwerk: zwart zand afvoeren, geel zand erin en loeizware tegels tillen. Jeffrey heeft vanmorgen vroeg een aanhanger gehuurd, toen vriend Robert opgehaald. Inmiddels was Gert-Jan, een andere vriend, hier gearriveerd en rond half 9 gingen ze aan de slag. Rond 11 uur lag het gele zand strak erin. Toen nog tegels halen en de klus was geklaard. Later op de middag de kruiwagen, aanhangwagen en hogedrukspuit teruggebracht en het mannenwerk zat er voor vandaag weer op.

Toen ik vroeg in de middag thuis kwam (best spannend hoe alles gegaan was), liep ik meteen achterom. Ik was er helemaal tevreden mee: krek wak wou! Volgende week maandagavond komt Gert-Jan nog een keer om de tegels erin te leggen. Dan zit er tussen plan en uitvoering 1 week: niet slecht :-). Wordt vervolgd…